RÅDSTUEN

Hjemmesiden opdateret 12. september 2019UDSTILLINGSPLAN FOR RÅDSTUEN 2019

fra uge 22 til og med uge 38Uge  22   Pia Mørtensjø Alenius   

          Kunstrunden - Malerier


uge 23    Roció Paniagua Jensen
          Lukket kursus


uge 25    Chr. Hermann Christensen
          færgedrift fra 1866 til nutid


Uge  26   Aase Hansen og Pia Alènius                         Billedkunst


uge  28   Keramisk Unika     KeramikUge  29   Keramisk Unika     Keramik


Uge  30   Nima Tisdall og Theo Tisdall 

          Fotografiker

  

Uge  31   Gunver Rossil og Dita Hansen  TekstilerUge  32   Mimi Kaas Rasmussen  "De 4 Piger"                 Strik/Tekstiler


Uge  33   Erik Jørgensen   Digital maleri        

 

Uge  35   Kirsten Schjøtt
          Kirsten Søndervang            


Uge  37   Lars Michael Tjellesen  Tus-tegninger

 

Uge  38   Michel Fahlgren                                   Bornholmske billeder


RÅDSTUEN

 

Rådstuen er vores foreningsbase og rammen om mange aktiveter

hele året rundt. F.eks. Tegnegruppe, gymnastik, udstillinger,

fællesspisning, debat-aftener, foredrag og valgmøder, høringer

som er relevante for hele byen.

 

         Tryk her for at se hvornår der er aktiviteter i

                   Rådstuen og hvornår der er ledigt

 

VINTER program - uge 40 til og med uge 19:

 

Der er gymnastik hver torsdag kl. 16:45 - 18:30 fra oktober til

og med marts. Alle der har lyst til at gøre gymnastik til Janes DVD kan komme, medbringende et tæppe og et underlag.  Har I spørgsmål så kontakt Helen Sundberg på E-MAIL eller tlf. 56481501

 

Hver den første søndag i måneden (1. oktober til 30. marts) er

der fællesspisning kl. 18.00. Det er så hyggeligt at mødes over lidt lækkert mad. Alle er mere end velkommen. Jo flere jo bedre. Vi tager alle lidt mere mad med end vi selv kan spise, som så bliver til en spændende buffet. Drikkevarer medbringes til eget brug.

Der er ingen binding, man kommer hvis man har lyst og tid. Tag bare naboen med eller dine gæster. Vi plejer at være 6-8-10 stykker pr. gang. Vi vil godt være nogle flere. Håber vi ses. Har I spørgsmål kontakt John Lefland på E-MAIL eller tlf. 50904694.

 

Hver tirsdag fra kl. 16-18 starter Anne-Lise Olsen Tegnefællesskabet op igen. Gruppen vil køre hver tirsdag til og med marts md. Alle tegner det de har lyst til. Der er ingen underviser,men man bidrager med det man kan, og det har tidligere bl.a. resulteret i fælles opgaver som at tegne opstillinger,naturen omkring gruppen, portrætter og parfraser. Det er hyggeligt og inspirerende at være sammen i den smukke Rådstue.

Har I spørgsmål så kontakt Anne-Lise Olsen på E-MAIL

 

Yin Yoga i Sandvigs gamle Rådstue.

Tirsdage kl. 10 -11:15

Medbring en yoga eller træningsmåtte, en yogablok (har du ikke én har jeg et par stykker til låns), og evt et tæppe og en lille pude at sidde på. Tag behageligt og lidt lunt tøj på som du kan bevæge dig i.

Spørgsmål?

Skriv til instruktør Siff på E-MAIL som svarer så hurtigt som muligt.

 

Leje af Rådstuen i vinter halvåret

 

Det er muligt leje Rådstuen til  foreninger og borgere. F.eks. private fødselsdage, barnedåb, foredrag og meget mere. Der er service, borde og stole til 40 personer.

 

Prisen for medlemmer:                kr.    800,00

Prisen for ikke medlemmer :        kr. 1.000,00 

Priserne er inkl. slutrengøring!

 

Ønskes Rådstuen benyttet til formål, hvor der opkræves brugerbetaling af deltagere, så koster det kr. 100,- pr. påbegyndt time for leje af Rådstuen (75,- kr./timen for medlemmer). Lejer står selv for oprydning og rengøring.

 

Kontakt Henrik Vicevært på E-MAIL , hvis du ønsker at leje Rådstuen.

 

Hvis du vil se hvornår Rådstuen er ledig tryk her.

 

SOMMER - uge 20 til og med uge 39:

 

Det er muligt at leje Rådstuens store rum til udstilling på ugebasis fra uge 20 til og med uge 39. En udstillingsuge begynder lørdag og slutter fredag - udstillingerne er ucensurerede.

 

For at give Sandvigs borgere og gæster et varieret udvalg af seværdigheder vises to udstillinger i Rådstuen. Rådstuens store lokale er forbeholdt kunstudstillinger og i det bageste lokale vises en fast udstilling af lokalhistorisk interesse.

 

Priser:

Højsæson, ugerne 27-32                           kr.1.400,- pr. uge.

Lavsæson, øvrige uger                              kr.1.150,- pr. uge.

 

Huslejen er inklusive forbrug af el og varme samt slutrengøring.

Udstillingen skal minimum være åbent 6 timer dagligt (kl. 14.00-20.00) og I højsæsonen er det kun muligt at booke én uge ad gangen.

Udstillere i tidligere sæsoner har haft gode erfaringer med at være flere om en udstilling. Udstillingen bliver bredere, der bliver flere til at passe den og hermed mulighed for længere åbningstider. Sidst, men ikke mindst, er der flere at dele huslejen med. Hvis man booker ugen omkring Skt. Hans, skal man være forberedt på at Foreningen Sandvig benytter Rådstuen Skt. Hans aften. Det sammen gælder en aften i uge 29, hvor vi afholder Sandvig Musikfestival.

 

Hvis man har lyst til at udstille i Rådstuen, så send en ansøgning til Niels Lau på E-MAIL eller tlf. 40 98 67 21 som står for booking.

 

Ansøgningsfristen er 31. januar og i ansøgningen skal der stå navn/navne, hvad der udstilles samt hvilken ugedato du/I er interesseret i, dog gerne 1. 2. og 3 prioritering. Vi tager gerne hensyn til dit/jeres ønsker om udstillingsdato, men hvis vi ikke kan efterkomme den første ugedato, skal vi have yderligere 2 ugedatoer at vælge imellem.  Du/I vil modtage svar medio februar, hvor der vil blive sendt en kontrakt ud.

 

Når udstilingsplanen er fastsat, vil der blive uarbejdet en udstillingskalender, som vil komme til at stå i Sandvigs Aktivitetskalender samt på vores hjemmeside www.sandvig.info. Derudover skal man selv sørge for at reklamere for sin udstilling!!

 

I er meget velkommen til at se lokalet og faciliteterne efter aftale med Henrik Hansen.

 

Link; Udstillings-lejevilkår - PDF

 

 

Copyright © All Rights Reserved